An Evening with Davinci

Op 4 Mei aanstaande organiseren wij, samen met Zaal Don Bosco in Weert, “An evening with Davinci”

Op deze avond trekken we alle registers open. Buiten o.a. de officiĆ«le presentatie van onze 2 nieuwe zangeressen Esther Snijders en Wendy Overklift, spelen we veel “Nieuwe” nummers uit de Seventies, Eighties en Nineties, en worden er tevens foto-, video- en audio-opnamen gemaakt. Kortom, genoeg ingrediĆ«nten voor een gezellige avond. Voor de kosten hoef je het niet te laten. De kaarten kosten 5 euro per stuk, en dat is incl. 1 consumptie!!! Mooier kunnen we het niet maken.

Kijk voor verkoopadressen onderaan dit bericht.

Dus heb je zin in een avondvullende en spetterende show, Kom dan, samen met je vrienden, familie, buren, collega’s, kennissen etc. naar Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60 te Weert. Deur open 20:30, aanvang show 21:00.

Verkoopadressen:

Zaal Don Bosco, Boshoverweg 60 Weert

Glamz Clothingstore, Maasstraat 14 Weert

VT Mode, Muntpromenade 10 Weert

Shoezz by Glamz, Hoogstraat 2 Weert

Mgear Pro-Music, Geenestraat 6 Nederweert

Of bij de bandleden zelf natuurlijk.